گنج تبادل نظر نی نی سایت
مجازات استفاده و نگهداری از دستگاه گنج یاب چیست؟
افرادی که به دلایل شغلی یا صنعتی به فلزیاب نیاز دارند، میتوانند با دریافت مجوز از سازمان میراث فرهنگی، این دستگاهها را حمل و نگهداری کنند. برای مثال، معدنکاران و کارگران کارخانههای نساجی میتوانند با دریافت مجوز، از فلزیابها برای اکتشافات خود استفاده کنند. در غیر این صورت، حمل و نگهداری فلزیاب بدون مجوز به جرم تبدیل شده و منجر به ضبط دستگاه و مجازات خواهد شد.
بااینحال بهخاطر اینکه از تکرار این مسائل ممانعت شود، وسایل را توقیف میکنند، چون این وسایل مقدمه جرم است و بهعنوان پیشگیری، استفاده از آن ممنوعیت دارد. با این حال به خاطر اینکه از تکرار این مسائل جلوگیری شود، وسایل را توقیف میکنند، چون این وسایل مقدمه جرم است و بهعنوان پیشگیری، استفاده از آن ممنوعیت دارد. در لیست زیر می توانید بهترین کتاب های پی دی اف PDF در زمینه گنج یابی و دفینه یابی و هر آنچه که نیاز است تا آثار و علایم بجا مانده از زمان باستان را رمزگشایی کنید لیست شده است. کتاب هایی که در ادامه می بینید در ۵ بخش شناخت آثار و علایم و رمزگشایی، تاریخ شناسی، سنگ شناسی، گوهرشناسی و سکه شناسی تقسیم بندی شده اند. شما می توانید با مراجعه به سایت tarikhdon.ir این مجموعه بی نظیر را دانلود کنید.
تا زمانی که شخصی از این وسایل استفاده نکند، جرم اتفاق نیفتاده است؛ ولی بهطورکلی طبق قانون پیدا کردن گنج ممنوعیت داشته و مجازات نیز دارد. اگر در فضای مجازی فعالیت می کنید می توانید با دنبال کردن پیج تفسیر نماد tafsirnemad روزانه مطالب مفید در زمینه دفینه یابی و گنج یابی را بیاموزید. این پیج حاصل تجارب بسیاری از کارشناسان و علاقه مندان به این زمینه را روزانه به اشتراک می گذارد که خواندن مطالب پیج خالی از لطف نیست. مثلاً فرد میگوید من دستگاهی دارم که پول جعلی چاپ میکند، صرف دستگاه تا زمانی که از آن استفاده نشود جرم نیست؛ اما ممنوعیت دارد. فلزیابها دستگاههایی هستند که برای شناسایی اشیاء فلزی در زیر خاک، پشت دیوارها یا دیگر مکانها استفاده میشوند. این دستگاهها با تغییرات میدان مغناطیسی ناشی از وجود فلزات، آنها را شناسایی کرده و هشدار میدهند.
نگهداری دستگاه فلزیاب، مستلزم اخذ مجوز از سازمان میراث فرهنگی است و مجازات حمل و نگهداری فلزیاب بدون مجوز، ضبط و مصادره دستگاه خواهد بود. مقصود از قانون جدید مجوز گنج یاب در ایران، قانون ضرورت اخذ مجوز برای ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از دستگاه فلزیاب می باشد. یکی از پرسش های رایج در خصوص دستگاه فلزیاب، مبنی بر این است که مجازات حمل و نگهداری فلزیاب در قانون چیست؟ برای پاسخ به این پرسش، باید تبصره 2 ماده واحده "قانون ضرورت اخذ مجوز برای ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از دستگاه فلزیاب" را مورد بررسی قرار داد.
اما استفاده و نگهداری از این دستگاهها در ایران تحت قوانین خاصی قرار دارد و میتواند به جرم تبدیل شود. مجازات قانونی که برای این جرم در نظر گرفته شده است، بین ۶ ماه تا ۳ سال حبس است. مجازات قانونی که برای این جرم در نظر گرفته شده است، بین 6 ماه تا 3 سال حبس است. بر اساس قوانین ایران، گنج یا دفینه به اشیای باستانی و ارزشمندی گفته می شود که در دل خاک پنهان شده اند و کشف آن ها می تواند ارزش تاریخی، فرهنگی یا مالی داشته باشد.
در گام اول، فرد باید به نزدیک ترین اداره و سازمان میراث فرهنگی، مراجعه کرده و ادله و مدارک، همچنین، مشخصات و آدرس فردی که به صورت غیر قانونی، در حوزه دستگاه فلزیاب، فعالیت می نماید را به میراث فرهنگی، ارائه دهد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مجازات حمل و نگهداری فلزیاب در کانال تلگرام حقوق کیفری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مجازات حمل و نگهداری فلزیاب پاسخ دهند. ۱۷-مجازات استفاده از دستگاه فلزیاب در حفاری غیر مجاز، علاوه بر ضبط و توقیف دستگاه، معادل ۱ تا ۳ سال حبس است. ۲-خروج اشیاء عتیقه ثبت شده در فهرست آثار ملی جریمه حبس از ۶ ماه تا یک سال را دربر دارد. قوانین مربوط به استفاده از فلزیاب و جرایم مرتبط با حفاری غیرمجاز، از سوی سرهنگ پاسدار محمد کربلایی حریری فرمانده یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری اعلام شد.
لینک
این لینک
اینجا
منبع
لینک
این لینک
اینجا
منبع
لینک
این لینک